HomeFashion’’MSS AND MR. FASHON TV 2020 TURKEY’’ YARIMASININ FNAL YAPILDI - Magazinci.com

’’MSS AND MR. FASHON TV 2020 TURKEY’’ YARIMASININ FNAL YAPILDI – Magazinci.com

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

MAGAZNC FOTO GALER- Fashion TV Trkiye temsilcisi Enis Onat’n dzenledii “Miss And Mr Fashion TV 2020 Turkey” final yarmasnda lkemizin en gzel gen kzn ve gen erkeini semek iin dzenlenen yarmann finali Pulman stanbul Hotels & Convention Center’da yapld. Yarmann jrisi Trkiye’yi Fashion TV’nin uluslararas “Miss Fashion TV World” yarmasnda temsil edecek olan gzeli semekte hayli zorland. Gecenin finalinde Elif Ylmaz “Miss Fashion TV 2020 Turkey”, Mert zcan ise “Mr Fashion TV 2020 Turkey” nvan ile ta giydiler. Gecenin banda Suriye’de ehit olan askerlerimiz iin bir dakikalk sayg duruu da yapld.

Yaklak bin kiinin bavuru yapt adaylar arasndan seçilen yirmi erkek yirmi bayan yarmac Fashion TV Türkiye’ Enis Onat’n ev sahipliindeki “Miss And Mr Fashion TV 2020 Turkey” yarmasnda birinci olabilmek için ter döktüler. Bir haftalk kampn ardndan önceki gece Pulman stanbul Hotels & Convention Center’da yaplan final gecesinde otuz kiilik jüri önüne çkan krk genç podyumda modellik yeteneklerini sergileyerek güzellikleri ile jüriye etkilemeye çaltlar.

Sunuculuklarn Özge Ulusoy ile Saruhan Hünel’in yapt yarmann jüri üyeleri arasnda Fatih Ürek, Emre Karayel, Mert Altnk, modac Cihan Nacar, modac Ferruh Karakal, tasarmc Emel Yldrm, Tümay Özokur, saç uzman Victoria shkhanova’nn da bulunduu, sanat yönetmenliini ve koreografisini Ferhan Aral’n yapt final gecesinde çeitli moda tasarmclarnn defileleri yapld. Okçu Triko, Bilgin’s Luxury Deri, Pnar Bent Gelinlik, Ferruh Karakal Skyfall defilesi, Cihan Nacar mayo defileleri ilgi ile izlendi. Gökcan Sanlman ve Meltem Yaman’nn mini konser verdikleri gecede Fatih Ürek’te iki ark ile yarmaclara moral verdi.

Türkiye’yi uluslararas yarmalarda temsil edecekler…

Gecenin finalinde Elif Ylmaz “Miss Fashion TV 2020 Turkey”, Mert Özcan ise “Mr Fashion TV 2020 Turkey” ünvan ile taç giydiler. Güzel seçilen gençlere taçlar oyuncu Emre Karayel ve Emel Yldrm tarafndan takld. Elif Ylmaz ülkemizi Kbrs’ta Girne Rocks Hotel’da düzenlenecek olan “Miss Fashion TV World 2020” uluslararas yarmasnda temsil edecek.

Yarmada ikincilii Dilan Erol ve Hüseyin Talmanzade, üçüncülüü Vildan Akta ve Ali Koç, dördüncülüü Aida Sayeva ve Celal Bilgin, beincilii ise Cansu Yldrm ile Suat Kömürcü kazandlar. Birinciliin dnda dereceye girenlerde Türkiye’yi yurt dndaki çeitli yarmalarda temsil edecekler.

Haber ile ilgili dier fotoraflar

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img