HomeFashion"2019 MSS FASHON TV" UKRAYNA’DAN - Magazinci.com

“2019 MSS FASHON TV” UKRAYNA’DAN – Magazinci.com

Date:

Related stories

Fenerbahçe ye transferde İngiltere den rakip

UOL Esporte'de yer alan habere göre bir İngiliz kulübü,...

Okan Buruk tan Süper Kupa ve Beşiktaş sözleri

Galatasaray'ın rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yeni teknik direktörleri ve...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şubesi yönetimi, Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi yönetimi,...

NBA: 21. Yüzyılın En İyi 25 Oyuncusunun Sıralaması

by Erick Coreen / Çeviri: Toprak Kağnıcı / info@eurohoops.net Eurohoops Türkiye’nin...
spot_imgspot_img

07 Ekim 2019 Pazartesi | 15:54

MAGAZNC FOTO GALER- Dnyann en prestiji modellik ve mankenlik yarmalarndan biri olarak gsterilen “Miss Fashion TV 2019” dnya gzellik ve mankenlik yarmas Kuzey Kbrs Trk Cumhuriyeti’nde Girne Rocks Hotel’ de krk lkeden gzellerin katlm ile yapld. Yarmay Ukrayna’dan katlan 1.78 boyundaki lona Vasko (23) kazand. Ukraynal gzele tacn Deniz Akkaya takt

Fashion TV Türkiye temsilcisi Enis Onat’ n düzenledii ve Girne Rocks Hotel’in ev sahiplii ve ana sponsorluunda gerçekleen geceye dünyann dört bir tarafndan katlan krk yarmac podyuma jüri karsna çkt. Fashion TV sunucusu  Fransz Anja J’nin sunduu gecede Deniz Akkaya, Erkan Özerman, Fashion TV sahibi Michel Adam, Christina Vudal, Alara Öz(Zeki Baeskiolu’nun torunu) ve Murat Cevahir  on be kiilik jüri üyeleri arasnda yer aldlar.

KKTC’yi tantm katks

Kuzey Kbrs Türk Cumhuriyeti’nin dünyaya adn duyurmasnda önemli rol oynayan gece Fashion TV üzerinden tüm dünyaya canl olarak yaynland. Bu yl 60. yln kutlayan Zeki Triko’nun mayo defilesinin de yapld gecede zeki Triko’nun sahibi olan Zeki Baeskiolu’nun torunu olan Alara Öz podyumda 60. yl pastasn kesti. Gecenin dikkat çeken bir dier ismi ise 15 cm.’lik topuklar olan çizmelerle ve seksi kyafetiyle sahneye çkan vana Sert oldu. “Victoria Secret” defilesi gibi bir koreografi ile sahneye çkarak üç ark söyleyen vana Sert kyafeti ve ovu ile dikkat çekti.

Finalde be güzel taç giydi

Yarmann finalinde ise birincilik tacn Ukrayna’dan katlan 1.78 boyundaki lona Vasko (23) takt. Ukraynal güzele tacn Deniz Akkaya takt. kincilii Rusya’dan Anzhelika Serona (21) , üçüncülüü ise Srp güzeli Teodora Jankovic (20) kazand. Ayrca Slovenya Lara Mlaker (21) Rocks Hotel güzeli, Nijeryal Wewimo Cythia Harry ise internet güzeli seçildiler.

Haber ile ilgili dier fotoraflar

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img