HomeFootballİtalya Türkiye hazırlık maçı TRT Spor'dan canlı izlenecek

İtalya Türkiye hazırlık maçı TRT Spor’dan canlı izlenecek

Date:

Related stories

Fenerbahçe ye transferde İngiltere den rakip

UOL Esporte'de yer alan habere göre bir İngiliz kulübü,...

Okan Buruk tan Süper Kupa ve Beşiktaş sözleri

Galatasaray'ın rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yeni teknik direktörleri ve...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şubesi yönetimi, Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi yönetimi,...

NBA: 21. Yüzyılın En İyi 25 Oyuncusunun Sıralaması

by Erick Coreen / Çeviri: Toprak Kağnıcı / info@eurohoops.net Eurohoops Türkiye’nin...
spot_imgspot_img


A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıklarını sürdürürken, zorlu bir deplasmanda İtalya ile karşı karşıya geliyor. Futbolseverler, heyecanla bekledikleri bu mücadeleyi TRT Spor’dan canlı olarak izleyebilecekler.

EURO 2024 heyecanı tüm hızıyla sürerken, A Milli Futbol Takımımız hazırlık maçında İtalya ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Futbolseverler bu zorlu mücadeleyi heyecanla beklerken, gözler iki takımın sahaya süreceği ilk 11’lerde ve maçın detaylarında.

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden A Milli Futbol Takımı, zorlu bir deplasman sınavına çıkıyor. Ay-yıldızlılar, EURO 2020 şampiyonu İtalya ile Renato Dell’Ara Stadyumu’nda kozlarını paylaşıyor. Bu kritik mücadele, Türkiye saatiyle 22.00’de başlayacak ve TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Mücadelenin düdüğünü ise Avusturyalı hakem Sebastian Gishamer çalacak.

A Milli Takım’ın başında 7. maçına çıkan teknik direktör Vincenzo Montella, kendi ülkesine karşı ilk kez Ay-yıldızlılar’ın benchinde oturacak. Montella, bu zorlu mücadele öncesi oyuncularından tempoyu yüksek tutmalarını, taktiksel esneklik göstermelerini ve milliyetçi duygularla sahada olmalarını bekliyor.

İtalya Teknik Direktörü Luciano Spalletti ise maç öncesi yaptığı açıklamada, Türkiye’nin çok kaliteli bir takım olduğunu ve hızlı hücum oyuncularına sahip olduklarını belirterek zorlu bir maç beklediklerini ifade etti.

İşte iki takımın sahaya çıkması beklenen ilk 11’leri:

İtalya: Vicario, Di Lorenzo, Mancini, Bastoni, Dimarco, Cristante, Jorginho, Orsolini, Pellegrini, Chiesa, Retegui.

Türkiye: Altay Bayındır, Zeki Çelik, Ozan Kabak, Abdülkerim Bardakcı, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Oğuz Aydın, Barış Alper Yılmaz, Kenan Yıldız

Bu zorlu karşılaşma, Ay-Yıldızlılar’ın EURO 2024 öncesi form durumunu görme açısından büyük önem taşıyor. Aynı zamanda Türkiye, İtalya karşısında tarihte ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img