HomeFitnessTürkiye'de 4.499 TL'ye satılacak Huawei Watch Fit 3 resmi olarak tanıtıldı

Türkiye’de 4.499 TL’ye satılacak Huawei Watch Fit 3 resmi olarak tanıtıldı

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Türkiye’de de satılacak Huawei Watch Fit 3 resmi olarak tanıtıldı. Model Apple Watch benzerliğiyle günlerdir gündemde yer alıyordu.

Geçtiğimiz hafta Roland Quandt tarafından sızdırılan, daha sonra ise resmi basın görselleri Evan Blass tarafından paylaşılan Huawei Watch Fit 3, bugün resmi olarak lanse edildi. Apple Watch benzeri tasarımıyla hem iyi hem de kötü yorumlar alan ürün, deri ve silikon gibi farklı kayışlar ile elde edilebilecek ve yukarıdaki galeride görebileceğiniz birden fazla renk seçeneğiyle pazara sunulacak (Türkiye’de üç farklı renk sunulacak). Normal kullanımda 10 gün, yoğun kullanımda ise 7 gün batarya ömrü (Apple Watch’lar iki günü zor görüyor) getiren model, sürpriz olmayacağı üzere çok sayıda sporu otomatik olarak takip ediyor ve artık standart hale gelen birçok farklı sağlık özelliği getiriyor. 1,82-inç boyutundaki AMOLED ekranında 480×480 piksel çözünürlük sunan 4 GB depolamaya sahip ürün, akıllı telefonlar ile Bluetooth 5.2 üzerinden haberleşiyor (Dahili mikrofon ve hoparlör ile telefonu görüşme destekli) ve bir GPS birimine de sahip. 400 mAh’lık bataryası 68 dakikada tamamen doldurulabilen Watch Fit 3, 26 gram ağırlığında (Tam boyut ise 36.3 x 43.2 x 9.9mm) ve ciddi derinliğe kadar su geçirmiyor. Avrupa’da 159 euro’dan başlayan akıllı saat, Türkiye’de ise buradan 4.499 TL’den elde edilebilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Screenshot

Şirket bundan önce ise Huawei Watch 4 Pro Space Exploration akıllı saat modelini tanıtmıştı. Çin’de görücüye çıkarılan Watch GT 4 Pro temelli Watch 4 Pro Space Exploration, tanıdık ancak oldukça şık bir tasarıma sahip. Çizilmeye çok dayanıklı safir cam, özel tasarlanan sağlam bir titanyum gövde ve seramik çerçeve üzerine kurulan yuvarlak formdaki ürün, Ultra-Wideband (UWB) temelinde Çin’de satılan belirli otomobil modellerinin anahtarı olabiliyor.

Çin’de yaklaşık 691 dolardan satılacak ürün, 68 gram ağırlığında ve 1,5-inç 466×466 piksellik bir renkli AMOLED ekran taşıyor. HarmonyOS 2.0 temelli model, Android yanında iPhone’larla da kullanılabiliyor ve en üstte 21 günlük batarya ömrü sunuyor. Yoğun kullanımda 5 günü görebildiği açıklanan akıllı saat, elbette sudan etkilenmiyor ve çok ciddi derinliklere kadar indirilebiliyor. Bu ürün Türkiye’de buradan 27.999 TL’ye alınabilecek.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img