HomeFitness10 gün pil ömrü sunan Huawei Watch Fit 3 akıllı saat için...

10 gün pil ömrü sunan Huawei Watch Fit 3 akıllı saat için hediye kampanyası; işte detaylar

Date:

Related stories

spot_imgspot_img



Kısa bir süre önce tanıtılan Huawei Watch Fit 3, Türkiye’de ön satışa sunuldu. Daha önceki modellerde olduğu gibi kare tasarımını benimseyen saat “Fashion Squared” konseptinin bir parçası olarak karşımıza çıkıyor.

1,82 inç boyutunda AMOLED ekranı bünyesinde barındıran saatin ekran gövde oranı ise yüzde 77.4. Ekran alanında yüzde 10 artış sunan saatin ekranı maksimum 1.500 nit parlaklığa ulaşabiliyor. Hafif ve ince tasarıma sahip olan saat spor ve sağlık güncellemeleriyle birlikte geliyor. Saat ayrıca kapsamlı spor ve sağlık güncellemeleriyle birlikte geliyor. Kullanıcılar, geliştirilmiş StayFit Uygulaması deneyiminin yanı sıra bütünsel sağlık takibi için yeni TruSleep 4.0 ve TruSeen 5.5 özelliklerinden yararlanabiliyor. Kullanıcılar ayrıca padel ve espor dahil olmak üzere eklenen 5 yeni spor modunu ve akıllı spor önerilerini keşfedebiliyor.

Akıllı saat, kullanıcının alışkanlıklarının üç alanını temel alan spor özelliklerini kapsamlı bir şekilde geliştiriyor: Eat, Move ve Fitness. Kullanıcıların daha iyi “Beslenmelerine” yardımcı olmak için Stay Fit Uygulaması, kilo yönetimi için tek noktadan bilek tabanlı bir kişisel antrenör sunacak şekilde yükseltildi. Uygulama, 50 ülke ve bölgedeki diyet kalorilerine ilişkin güncellenmiş küresel bir veri tabanına sahip ve dengeli bir diyet ve egzersiz rejimini teşvik etmek için beslenme analizi sağlayarak kilo yönetimi yolculuğunu daha bilimsel hale getiriyor. Saat kullanıcıları “Hareket Etmeye” teşvik etmek için Akıllı Öneri özelliğini sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei Watch Fit 3 akıllı saatin Türkiye fiyatı ne kadar?

Akıllı saat tam dolu pille 10 güne varan bir pil ömrüne sahip. Daha sık kullanımda ise bu süre 7 gün olabiliyor.  Hızlı şarj özelliğine de destek veren saat yeşil, gri, siyah, pembe ve beyaz renk seçenekleriyle satıa çıkıyor. Saatin kauçuk, naylon ve deri kayış seçenekleri de bulunuyor. Saatin satış fiyatı ise 4.499 TL.  Ön siparişe özel olarak yanında 699 TL değerinde ek saat kayışı, 300 TL sepet indirimi hediye olarak sunuluyor. Vade farksız 3 taksit imkanı yanı sıra, AFIT3PR kupon koduyla 300 TL daha indirim yapılabiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img