HomeShoppingXGIMI Karfo Karacasulu Distribütörlüğünde Türkiye'de

XGIMI Karfo Karacasulu Distribütörlüğünde Türkiye’de

Date:

Related stories

Fenerbahçe ye transferde İngiltere den rakip

UOL Esporte'de yer alan habere göre bir İngiliz kulübü,...

Okan Buruk tan Süper Kupa ve Beşiktaş sözleri

Galatasaray'ın rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yeni teknik direktörleri ve...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şubesi yönetimi, Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi yönetimi,...

NBA: 21. Yüzyılın En İyi 25 Oyuncusunun Sıralaması

by Erick Coreen / Çeviri: Toprak Kağnıcı / info@eurohoops.net Eurohoops Türkiye’nin...
spot_imgspot_img

Çok işlevli akıllı projektörler ve lazer TV teknolojileri üreten XGIMI’nin ürünleri, Karfo Karacasulu distribütörlüğünde artık Türkiye’de.

Çin menşeli öncü markası XGIMI’nin ev projektörleri grubunda Horizon, Horizon Pro, Horizon Ultra, taşınabilir projektörler grubunda Mogo 2, Mogo 2 Pro, Halo + ve lazer projektör grubunda ise Aura Türkiye’de satışta olacak.

Çin’de 2013 yılında kurulan ve dünya genelinde 6 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan XGIMI, Harman Kardon, Google ve Texas Instruments iş birliğiyle eğlence cihazları geliştiriyor. XGIMI’nin Akıllı Ekran Uyarlama (ISA) teknolojisi, kurulum işlemlerini otomatikleştirerek daha basit hale getirmeyi hedefliyor.

XGIMI’nın iç ve dış mekan projektörleri, kolay kurulumu ve estetik tasarımları ile öne çıkıyor. Bu alanda kullanıcı odaklı fonksiyonel tasarımıyla öne çıkan XGIMI 90 uluslararası ödülün sahibi oldu. XGIMI’nin Android TV entegrasyonu, 5000’den fazla uygulama sunarken, kullanıcılar sesli komut ile Google’dan film arayabiliyor, ışıkları kısabiliyor, dahili Chromecast ile akıllı cihazlardan uygulamalar, fotoğraflar, videolar ve müzikler aktarabiliyor.

XGIMI’yi Türkiye’de tüketiciyle buluşturuyor olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Karfo Karacasulu CEO’su Kudret Karacasulu, “Şirket misyonumuz tüketiciye sektörünün en yenilikçi, inovatif, teknolojik ve kullanıcı deneyimi odaklı markalarını ulaştırmak. Kurulduğumuz yıldan bugüne hep bu çizgide giderek Nikon, DJI, Polaroid gibi fotoğraf ve görüntüleme sistemleri sektöründeki en iyi markaları kullanıcısıyla buluşturuyoruz. Satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile marka kalitesini pekiştirerek müşteri memnuniyet oranlarını en yüksek seviyede tutmaya da özen gösteriyoruz. Projektör ve akıllı TV alanında Türkiye’de önemli bir ihtiyaç açığı vardı. XGIMI ile bunu karşılayacağımızı düşünüyoruz. Sektöründe dünyada kısa zamanda birçok ilke imza atmış, sektörünü geliştiren marka olarak gösterilen XGIMI ile ev teknolojileri alanında da hizmet veriyor olmaktan dolayı gururluyuz.” dedi.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img