HomeBussinessVodafone Business, Türkiye'nin Yolculuğunu Yeniden Tanımlıyor

Vodafone Business, Türkiye’nin Yolculuğunu Yeniden Tanımlıyor

Date:

Related stories

ÖZET | Fenerbahçe Beko güle oynaya yarı finalde

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ikinci...

Türkiye’s tech startups attract billions in global investments

Technology Minister Mehmet Fatih Kacir revealed a growing interest...

Ufuk Sarıca Çok ağır bir atmosfer vardı

Sarıca, yaptığı açıklamada, tüm oyuncularına teşekkür ederek, takımıyla gurur...

Mersin Büyükşehir Belediyesi finalde

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi play-off yarı final dördüncü...

İlk yarı finalist Anadolu Efes

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisi...
spot_imgspot_img

Vodafone Business, otomobil sektöründe dijital dönüşümü hızlandırıyor. Bağlantılı Araç Teknolojisi ile sürücülere güvenli ve teknoloji dolu bir yolculuk deneyimi sunuyor.

Vodafone Business, Türkiye’nin otomobil sektöründeki dijital dönüşümüne öncülük ederek, bağlantılı araç teknolojisi ile sürücülere ve yolculara benzersiz bir yolculuk deneyimi sunuyor. Bugün 35’in üzerinde otomobil markasına hizmet veren Vodafone Business, Türkiye genelinde 1 milyondan fazla araca Acil Çağrı Sistemi (e-Call) hizmeti sunuyor. Acil durumlarda otomatik olarak acil yardım çağrısı yapabilen bu sistem, trafik kazalarında hayat kurtarıcı bir rol oynuyor.

Ayrıca 300 binden fazla araca e-SIM hizmeti sağlayarak internet bağlantısını kolaylaştıran Vodafone Business, otomobil sahiplerine daha dijital bir deneyim sunuyor. Geleneksel SIM kartlara göre daha çevreci olan e-SIM, uzaktan müdahale imkanıyla arızalanma riskini azaltıyor ve kullanıcıların farklı operatörler arasında geçiş yapmasını kolaylaştırıyor.

Bağlantılı Araç hizmetiyle de Türkiye’deki otomobil sahiplerine ileri düzeyde bir teknoloji sunuluyor. Bu teknoloji sayesinde araçların uzaktan yazılım güncellemeleri yapılabilir hale geliyor, telemetre verileri otomatik olarak üreticilere iletiliyor ve araçlar internete bağlanabiliyor. Böylece sürücüler, navigasyon, eğlence ve uzaktan kontrol gibi birçok özelliğe erişebiliyorlar.

Vodafone Business, bağlantılı araç teknolojisi ile Türkiye’nin yolculuğunu yeniden tanımlıyor ve sürücülere güvenli, akıllı ve teknoloji dolu bir sürüş deneyimi sunuyor.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img