HomeGolfTGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu 3. Ayak A Kategorisi’nin lideri İstanbul...

TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu 3. Ayak A Kategorisi’nin lideri İstanbul Golf Kulübü oldu

Date:

Related stories

Fenerbahçe ye transferde İngiltere den rakip

UOL Esporte'de yer alan habere göre bir İngiliz kulübü,...

Okan Buruk tan Süper Kupa ve Beşiktaş sözleri

Galatasaray'ın rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yeni teknik direktörleri ve...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şubesi yönetimi, Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi yönetimi,...

NBA: 21. Yüzyılın En İyi 25 Oyuncusunun Sıralaması

by Erick Coreen / Çeviri: Toprak Kağnıcı / info@eurohoops.net Eurohoops Türkiye’nin...
spot_imgspot_img

Bu yıl 3.’sü düzenlenen TGF Türkiye Kulüpler Ortası Golf Turu’nun 3. Ayak A kategorisi karşılaşmaları, Ankara’nın İncek ilçesinde oynandı. Karşılaşmaların akabinde önder İstanbul Golf Kulübü oldu.

Türkiye Golf Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan ve üçüncü ayağı Regnum Golf & Country Club Ankara alanında oynanan TGF Türkiye Kulüpler Ortası Golf Tipi 3. Ayak karşılaşmasında, A kategorisinde Ankara Golf Kulübü, Regnum Golf & Country Club Ankara, Bodrum Golf Kulübü, İstanbul Golf Kulübü, Kemer Golf Kulübü, Klassis Golf Kulübü, Taurus Golf Kulübü, Ataşehir Golf Kulübü, Cullinan Golf Kulübü’nden oluşan 9 ekibin bulunduğu turnuvada, 71 oyuncu gayret etti.

Turun üçüncü ayağının birinci günü olumsuz hava şartları ve yıldırım tehlikesi nedeniyle ertelendi. İkinci günün sabahında birinci raund karşılaşmaları tamamlandı. Oyuncular daha sonra ikinci raund için alana çıktı.

Oynanan final raundu karşılaşmalarının akabinde Levent Uzun, Sinan Yaman, Atilla Aksoy, Mustafa Özgür Özdemir, Fazilet Yılmaztürk, Oğuz Şenol Aziz, Engin Taviloğlu ve Eyüp Nuri Özelgin’den oluşan İstanbul Golf Kulübü ekibi toplamda 887 net skorla birinci, Fatih Mehmet Erduran, Levent Topal, Ufuk Topal, Yusuf Köse, Oktay Senemoğlu, Anıl Amiklioğlu, İsmail Doğan ve Mehmet Dora’dan oluşan Ankara Golf Kulübü kadrosu toplamda 892 net skorla ikinci, Mustafa İslamoğlu, Mehmet Sait Kar, Derin Civelek, Mehmet Ali Meriç, Ali İslamoğlu, Denis Zhalovsky, Rick Arthur Wray, Emin Caner ve Ayhan Karaca’dan oluşan Regnum Golf & Country Club Ankara grubu 903 net skorla üçüncü sırada yer aldı.

Ayrıca, Ataşehir Golf Kulübü atletlerinden Cumhur Ersin, 4. Çukurda yaptığı vuruşla “Hole in one” yaptı.

Toplam dört ayak olan karşılaşmaların akabinde puanlar toplanacak ve bir genel klasman tablosu oluşturulacak. Son ayak oynandıktan sonra en yüksek puanı toplayan ekip çeşit şampiyonu olacak.

TGF Türkiye Kulüpler Ortası Golf Tipi 4. ayak A kategorisi karşılaşmaları 7-8 Eylül tarihlerinde İstanbul’da bulunan TGF Silivri Golf Tesisleri’nde oynanacak.

İHA

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img