HomeSportsOkan Buruk Icardi nin bu konuda etkisi çok fazla

Okan Buruk Icardi nin bu konuda etkisi çok fazla

Date:

Related stories

Fenerbahçe ye transferde İngiltere den rakip

UOL Esporte'de yer alan habere göre bir İngiliz kulübü,...

Okan Buruk tan Süper Kupa ve Beşiktaş sözleri

Galatasaray'ın rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yeni teknik direktörleri ve...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şubesi yönetimi, Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi yönetimi,...

NBA: 21. Yüzyılın En İyi 25 Oyuncusunun Sıralaması

by Erick Coreen / Çeviri: Toprak Kağnıcı / info@eurohoops.net Eurohoops Türkiye’nin...
spot_imgspot_img

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray‘ı çalıştıran ve geride bıraktığımız sezonu şampiyon olarak tamamlayan Okan Buruk, beIN SPORTS ekranlarında çok özel açıklamalarda bulundu. 
Geçen sezonki şampiyonluğun ardından yeni sezona odaklandıklarını belirten Buruk, “Bir şampiyonluk bitiyor yenisi başlıyor. Maç biterse bitmez yeni hedefimizi belirtmemiz gerekiyordu; 25. şampiyonluk. Ne kadar kararlı ve istekli olduğumuzu göstermek istedim. Kutlamalar çok uzun sürmedi, yabancı oyuncular bir an önce ülkelerine gitmek istiyor. Şampiyonluk kutlamaları Türkiye geneline yayıldı. Galatasaray, Türkiye’nin en iyisi, en çok şampiyon olan, Avrupa kupası alan takım. Aynı motivasyonla bir sonraki sezona hazırız.” ifadelerini kullandı. 

“Çok fazla Galatasaraylı çocuk var…”

Buruk, “Teknik direktör olmak, Galatasaray Teknik Direktörü olarak o koltukta oturmak çok başka bir şey. İlk anlaşma sağlandığında Fransa’dan gelmiştim, havalimanında anladım o duyguyu. Futbolculuk dönemini 10 ile çarpacak bir duygu. Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda dominant bir oyun oynadıkça taraftarı da yukarı çektik. Türkiye’nin neresine gidersek gidelim saatlerce bekliyorlar. İnip hepsine sarılası geliyor insanın. Son 2 senede taraftarlarımızdaki artış da çok net. Çok fazla Galatasaraylı çocuk var, Icardi’nin etkisi çok bunda…” şeklinde konuştu. 

Galatasaray Teknik Direktörü, “Kötü bir maçtan sonra ilk teknik direktör eleştirilir. Orayı doğru atlattığınızda bu meslek… İstediğiniz takımın başındasınız, istediğiniz oyuncularla çalışıyorsunuz. İnsanların yüzündeki gülümsemeyi görmeyi hiçbir şeye değişmem.” dedi. 

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img