HomeSportsOkan Buruk Galatasaray daki en büyük hedefini açıkladı

Okan Buruk Galatasaray daki en büyük hedefini açıkladı

Date:

Related stories

Mençuna Cup 12 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası Final Maçlarıyla Tamamlandı

50. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen...

Fenerbahçe ye transferde İngiltere den rakip

UOL Esporte'de yer alan habere göre bir İngiliz kulübü,...

Tete den dikkat çeken açıklamalar Taraftarımız anlayacak

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Tete, "Transferimde emeği geçen kulüp...

Galatasaray dan orta saha için Rios hamlesi

Kadrosuna son olarak Kopenhag forması giyen Elias Jelert'i katan...

Okan Buruk tan Süper Kupa ve Beşiktaş sözleri

Galatasaray'ın rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yeni teknik direktörleri ve...
spot_imgspot_img

Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’la sözleşme uzatılmasına ilişkin imza töreni gerçekleştirildi. Törene Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de katıldı.

2 yıllık sözleşmeye imza atan Okan Buruk’un açıklamaları şu şekilde:

“Winner Okan Buruk değil, asıl winner Galatasaray! Her zaman kupaları kazanmak isteyen, Türk futbolunda en çok kupa kazanan takım. Biz de ona hizmet etmeye çalışıyoruz. 2 sene önce beni buraya layık gördüğü için Dursun Özbek’e teşekkür etmek istiyorum.”

“2 senede kazandığımız 3 kupa, Avrupa’da oynadığımız oyun, Şampiyonlar Ligi’nde adımızı yeniden duyurmak çok önemliydi. İlk gün ne düşünüyorsak şu anda da aynı şekilde devam ediyoruz.

Her sene zorlaşarak devam ediyor. Tekrar benimle bu göreve devam etmek isteyen başkanımıza ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Daha nice kupa ve başarılara ulaşacağız. Hedef 25, 5. yıldız. Bu seneki mottomuz bu olacak…”

“Galatasaray’ın hayalleri bitmiyor, hiçbir camiaya benzemiyoruz. Başarı ile mutlu oluyoruz ve bunun peşinde koşacağız. Bu sene daha da tutkulu olmamız gerekiyor. Yine şampiyon olmak ve geçen sene insanların ve bizim ağzımızda Şampiyonlar Ligi tadı kaldı. Şampiyonlar Ligi’ne yine girmek istiyoruz.”

Dursun Özbek’in açıklamaları şu şekilde:

“Bundan iki yıl önce basın toplantısındaki sözlerime baktım. ‘Bugün Galatasaray için yeni başlangıç ve uzun vadeli planlarımızın ilk adımı’ demişim. Bu sözlerimden iki yıl sonra yine Okan Hocamızla buradayız. Beraber başardıklarımızın gururuyla karşınızdayız.”

“Okan Buruk yine rakam konuşmadı, boş sözleşmeye imza attı. Biz kendisini mağdur etmeyiz, yönetim gerekeni yapacak!”

“Galatasaray’ın şampiyonluklarından sonra rakiplerin neler yaptığını görüyoruz. Onlara sahada kalmayı öneriyorum, umarım buna uygun davranırlar.”

“Oyuncularımız ve hocamız, Galatasaray’ın tarihine altın harflerle adlarını yazdırdılar. Daha yolun çok başındayız. Daha çok alınacak kupa var.”

“Yine şampiyon olacağız, Avrupa’da kupa hedefimiz var. Mayıslar yine bizim olacak. Galatasaray camiası için bu imzanın yine hayırlı ve uğur olmasını diliyorum. İnşallah yeni sezon sonunda 5. yıldızı takacağız.”

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img