HomeSportsMourinho nun arkadaşından çarpıcı transfer sözleri Hagi

Mourinho nun arkadaşından çarpıcı transfer sözleri Hagi

Date:

Related stories

Fenerbahçe ye transferde İngiltere den rakip

UOL Esporte'de yer alan habere göre bir İngiliz kulübü,...

Okan Buruk tan Süper Kupa ve Beşiktaş sözleri

Galatasaray'ın rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yeni teknik direktörleri ve...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şubesi yönetimi, Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi yönetimi,...

NBA: 21. Yüzyılın En İyi 25 Oyuncusunun Sıralaması

by Erick Coreen / Çeviri: Toprak Kağnıcı / info@eurohoops.net Eurohoops Türkiye’nin...
spot_imgspot_img

Teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü çalıştırıcı Jose Mourinho’yu getiren Fenerbahçe‘de bu hamle sonrasında yapılacak transferler merakla beklenirken, sarı lacivertli takım için flaş bir isim gündeme geldi.

Jose Mourinho’nun yakın arkadaşı Victor Becali, Rumen basınında yayın yapan FANATIK’te Fenerbahçe’nin, Galatasaray’ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi’nin oğlu Ianis Hagi’yi kadrosuna katabileceğini söyledi. 

Becali, “Şu anda Ianis Hagi’nin Fenerbahçe’ye transferi ile ilgili elimizde somut bir bilgi yok. Jose Mourinho ile ilişkimizin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Şu anda ortada hiçbir şey yok ama bu Ianis Hagi’nin Fenerbahçe’ye gelemeyeceği anlamına gelmiyor. Mourinho, Ianis’i her zaman sevmiştir. Onu her zaman yüksek kaliteli bir oyuncu olarak gördü. Fenerbahçe’de seçimler vardı ve ortalık sakinleştikten sonra Mourinho da işe koyulur, transfer listesini yapar.” dedi. 



“Bizim için büyük bir mutluluk olur”

Ianis Hagi’nin Fenerbahçe’de forma giymekten dolayı çok mutlu olacağını belirten Becali, “Ianis’in Fenerbahçe’ye gideceğini şimdiden doğrulayamayız ancak yakın gelecekte her şey olabilir. Fenerbahçe kendisine rekor bir bütçe ayarlayacak ve Mourinho çok çok değerli oyuncuları getirecek. Açıkçası Ianis’in Fenerbahçe’de oynaması bizim için büyük bir mutluluk olur ama son sözü Mourinho söyleyecek. Önümüzdeki günlerde hatta saatlerde her şey olabilir.” diye konuştu. 

Geçen sezonu İspanya LaLiga ekiplerinden Alaves’te kiralık olarak geçiren ve sezonun tamamlanmasının ardından bonservisini elinde bulunduran kulüp olan Rangers‘a geri dönen Hagi, Alaves forması ile toplamda çıktığı 26 maçta 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 

Romanya Milli Takımı’nın formasını da 35 kez sırtına geçiren 25 yaşındaki futbolcu, 5 kez gol sevinci yaşadı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img