HomeFootballMilli Takım'da gençler vitrinde - Sözcü Gazetesi

Milli Takım’da gençler vitrinde – Sözcü Gazetesi

Date:

Related stories

Fenerbahçe ye transferde İngiltere den rakip

UOL Esporte'de yer alan habere göre bir İngiliz kulübü,...

Okan Buruk tan Süper Kupa ve Beşiktaş sözleri

Galatasaray'ın rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yeni teknik direktörleri ve...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şubesi yönetimi, Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi yönetimi,...

NBA: 21. Yüzyılın En İyi 25 Oyuncusunun Sıralaması

by Erick Coreen / Çeviri: Toprak Kağnıcı / info@eurohoops.net Eurohoops Türkiye’nin...
spot_imgspot_img

EURO 2024 heyecanı için geri sayıma geçtik. Türkiye, F Grubu’ndaki ilk maçına 18 Haziran’da Dortmund’da çıkacak, Gürcistan ile karşılaşacak.

Avrupa’nın en genç kadrolarından biriyle Almanya’da boy gösterecek A Milli Takım’da futbolcularımıza ilgi de büyük olacak. Ferdi Kadıoğlu, Barış Alper Yılmaz, Semih Kılıçsoy başta olmak üzere, Kerem Aktürkoğlu, Oğuz Aydın, İrfan Can Kahveci, Oğuz Aydın gibi Süper Lig’de başarılı sezon geçiren futbolcularımız Avrupa’nın önde gelen takımlarının yakın takibinde.

EN PAHALISI FERDİ

Vitrine çıkacak futbolcularımız şampiyona sonrasında rekor bonservis bedelleriyle kariyerlerine yeni bir sayfa açabilir. Avrupa’da oynamayan oyuncular içinde piyasa değeri en yüksek futbolcularımız Ferdi Kadıoğlu (21 milyon Euro), Barış Alper Yılmaz (17 milyon Euro) ve Kerem Aktürkoğlu (15 milyon Euro).

Kadromuzun en değerli oyuncusu ise 40 milyon Euro ile Hakan Çalhanoğlu. Tecrübeli ismi 30’ar milyon Euro ile Orkun Kökçü ve Juventus’ta her geçen gün değerini artıran Kenan Yıldız takip ediyor.

9 NUMARA SIKINTISI

Avrupa Şampiyonası yaklaşırken Teknik Direktör Vincenzo Montella’yı en çok zorlayacak konuların başında hücum hattı geliyor.

Sakatlığını atlatıp Premier Lig’de Bournemouth formasıyla sezonu çok iyi bitiren tecrübeli forvet Enes Ünal, idmanda ayak parmağını kırmış ve kadrodan çıkartılmıştı. Montella’nın elinde gerçek pozisyonu forvet olan Cenk Tosun ve Bertuğ Yıldırım kaldı. 32 yaşındaki Cenk ve 21 yaşındaki Bertuğ’un sezonu düşük bir performansla bitirmesi forma şanslarını azaltıyor.

Kadrodaki diğer isimler Kenan Yıldız ve Semih Kılıçsoy’un kanat forvet özelliğinde olması, İtalyan teknik adamın sistemini de etkileyecek. Kenan’ı hücumun en ucunda oynatmayı planlayan Montella, kanatlarda Barış Alper, İrfan Can, Kerem ve Yunus gibi isimlerle dinamik ve değişken bir anlayışla hareket etmeyi planlıyor.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img