HomeFootballMilli maçlar ne zaman? EURO 2024 Türkiye rakipleri ve maç programı...

Milli maçlar ne zaman? EURO 2024 Türkiye rakipleri ve maç programı…

Date:

Related stories

Fenerbahçe ye transferde İngiltere den rakip

UOL Esporte'de yer alan habere göre bir İngiliz kulübü,...

Okan Buruk tan Süper Kupa ve Beşiktaş sözleri

Galatasaray'ın rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yeni teknik direktörleri ve...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şubesi yönetimi, Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi yönetimi,...

NBA: 21. Yüzyılın En İyi 25 Oyuncusunun Sıralaması

by Erick Coreen / Çeviri: Toprak Kağnıcı / info@eurohoops.net Eurohoops Türkiye’nin...
spot_imgspot_img

EURO 2024 Türkiye maç programı ve fikstürü nihayet belli oldu. Ay Yıldızlı ekibimiz, 2024 Avrupa Şampiyonası’na hazırlanırken, heyecan verici bir yolculuğa çıkıyor. Peki Milli maçlar ne zaman? EURO 2024 Türkiye rakipleri ve maç programı nedir? İşte cevapları;

EURO 2024 Türkiye rakipleri ve maç programı;

Türkiye‘nin rakipleri belli oldu. Gürcistan ile 18 Haziran Salı günü Dortmund’da başlayacaklar. Ardından 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile Dortmund’da, sonraki maçlarını ise 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile Hamburg’da oynayacaklar.

Avrupa Futbol Şampiyonası’nın 17. edisyonu Almanya’da düzenlenecek. Turnuva 14 Haziran – 14 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Futbolseverler, büyük açılış maçını 14 Haziran’da Almanya ile İskoçya arasında Münih’teki Allianz Arena’da izleyecekler. Eleme maçları ise 29 Haziran’dan itibaren başlayacak ve 14 Temmuz’a kadar devam edecek.

Turnuva 10 farklı Alman şehrinde gerçekleşecek. Berlin, Köln, Münih, Frankfurt, Hamburg, Dortmund, Leipzig, Gelsenkirchen, Stuttgart ve Düsseldorf, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Her şehir, kendi atmosferi ve coşkusuyla turnuvaya renk katacak.

Almanya, bu büyük organizasyona ev sahipliği yaparken, stadyumlar ve altyapı hazırlıkları da hızla ilerliyor. Turnuva boyunca düzenlenecek etkinlikler ve festivaller, futbolseverlerin unutulmaz bir deneyim yaşamasını sağlayacak.

EURO 2024 Heyecanı Başlıyor

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024’te F Grubu’nda mücadele edecek. Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile zorlu bir rekabet içinde olacaklar. İlk maçlarını 18 Haziran Salı günü Dortmund’da Gürcistan’a karşı yapacaklar. Takım, Portekiz ve Çekya ile de sırasıyla Dortmund ve Hamburg’da mücadele edecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img