HomeFitnessHuawei Watch Fit 3, serinin önceki modeline göre ön satış rekoru kırdı

Huawei Watch Fit 3, serinin önceki modeline göre ön satış rekoru kırdı

Date:

Related stories

Fenerbahçe ye transferde İngiltere den rakip

UOL Esporte'de yer alan habere göre bir İngiliz kulübü,...

Okan Buruk tan Süper Kupa ve Beşiktaş sözleri

Galatasaray'ın rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yeni teknik direktörleri ve...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şubesi yönetimi, Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi yönetimi,...

NBA: 21. Yüzyılın En İyi 25 Oyuncusunun Sıralaması

by Erick Coreen / Çeviri: Toprak Kağnıcı / info@eurohoops.net Eurohoops Türkiye’nin...
spot_imgspot_img

İSTANBUL – Huawei‘nin en yeni akıllı saati Huawei Watch Fit 3, Türkiye’de ön satış döneminde serinin önceki modeline göre sipariş rekoru kırdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Huawei’nin kare tasarımlı yeni akıllı saati, 7-22 Mayıs arasında gerçekleştirilen ön satışta, serinin önceki modeli Watch Fit 2’nin 6-19 Haziran 2022’deki ön satışına kıyasla yüzde 761,7 daha yüksek satış adedi elde etti.

Ön satış dönemleri göz önüne alındığında Watch Fit 3, Huawei’nin Türkiye’deki en hızlı satış yapan akıllı saati olmasının yanı sıra tüketiciler arasında en çok rağbet gören giyilebilir teknoloji ürünü oldu.

Huawei Watch Fit 3, kare ekranı, üstün tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle dikkati çekiyor. 9.9 milimetre inceliğinde ve 26 gram ağırlığındaki akıllı saat, 1.82 inç Amoled ekranı ve 1500 nit parlaklığa sahip. Ekranın 347 PPI (Her İnçteki Piksel Sayısı) çözünürlüğü sayesinde kullanıcılar, görselleri çarpıcı netlik ve ayrıntılarla deneyimleyebiliyor.

Akıllı saat, günlük kullanım için ideal olan farklı renk ve kayış seçenekleri de sunuyor.

Huawei Watch Fit 3, kullanıcılarının sağlık ve fitness hedeflerine ulaşmalarını destekleyen bir dizi yenilikçi özellik sunuyor. Gelişmiş “Formda Kal Uygulaması”, kullanıcıların kilo yönetimi ve beslenme analizlerini yapmalarına olanak tanırken, yeni TruSleep 4.0 ve TruSeen 5.5 teknolojileri sayesinde daha hassas uyku ve kalp atış hızı takibi sağlıyor. Akıllı spor önerileri ve 5 yeni spor moduyla kullanıcılar, kişisel fitness hedeflerine ulaşabiliyor.

Huawei’nin “Karede Yeni Moda” konseptiyle tasarlanan Watch Fit 3, estetik ve performansı bir araya getiriyor. Döner taç ve kare tasarımın birleşimi, saatin hem şık hem de fonksiyonel olmasını sağlıyor. Büyük yazı tipleri ve dergi tarzı ekran görüntüsüyle kullanıcılar, önemli bilgileri daha net ve kolay bir şekilde görebiliyor.

Huawei Sağlık uygulaması ile iOS ve Android cihazlar üzerinde çalışabilen akıllı saat, kullanıcıların saat yüzlerini kişiselleştirmelerine olanak tanıyor.

Watch Fit 3, Huawei çevrim içi mağazasında 4 bin 499 lira fiyatla satışa sunuluyor. İlk satış dönemine özel olarak, 699 lira değerinde ek saat kayışı, 300 lira sepet indirimi ve vade farksız 3 taksit imkanı sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Allen Yao, şu değerlendirmede bulundu:

“Watch Fit 3’ün ön satış dönemindeki bu büyük başarısı, müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini ne kadar iyi anladığımızın bir göstergesidir. Yenilikçi tasarımımız ve sağlık odaklı özelliklerimizle tüketicilerimize en iyi deneyimi sunmaktan gurur duyuyoruz.”

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img