HomeTennisCorendon Tennis Club Kemer, Uluslararasi TEN PRO - Turkish Bowl Tenis Turnuvasi...

Corendon Tennis Club Kemer, Uluslararasi TEN PRO – Turkish Bowl Tenis Turnuvasi Ile Açildi

Date:

Related stories

Fenerbahçe ye transferde İngiltere den rakip

UOL Esporte'de yer alan habere göre bir İngiliz kulübü,...

Okan Buruk tan Süper Kupa ve Beşiktaş sözleri

Galatasaray'ın rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yeni teknik direktörleri ve...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şubesi yönetimi, Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi yönetimi,...

NBA: 21. Yüzyılın En İyi 25 Oyuncusunun Sıralaması

by Erick Coreen / Çeviri: Toprak Kağnıcı / info@eurohoops.net Eurohoops Türkiye’nin...
spot_imgspot_img



/ Kaynak: İHA

Alman Tenis Federasyonu ile is birligi çalismasini ITB Turizm Fuari’nda açiklayan Corendon Grubu, bu is birliginin ardindan 14-21 Nisan tarihlerinde Avrupa’nin farkli ülkelerinden genç tenisçileri TEN-PRO Global Junior Tour organizasyonuyla agirliyor.

8-16 yas üst düzey genç oyuncularin yeteneklerini sergiledigi en büyük genç yas turnuva serilerinden biri olan TEN-PRO Global Junior Tour, 2015 yilindan bugüne Hollanda, Almanya, Fransa, Ispanya, Belçika, Isviçre, Yunanistan, Misir, Dubai ve Amerika olmak üzere farkli ülkelerde genç tenisçileri bulusturmaya devam ediyor. 44 ülkeden 200 genç tenisçiyi agirlayan Corendon Tennis Club Kemer, modern tesis yapisiyla sporculara dünya standartlarina uygun bir deneyim sunuyor.

Çok sayida davetli ve medya mensubunun katilimi ile düzenlenen Tennis Club Kemer’in açilisinda Kemer Kaymakami Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, Gençlik ve Spor Il Müdürü Yavuz Gürhan, Il Kültür Turizm Müdürü Candemir Zoroglu, TenPro Turnuva Direktörü Goran Novakovic ve Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Baskani Yildiray Karaer açilis konusmalarini yapti. Antalya’ya ve Kemer’e deger katan projenin hayata geçmesi ile 9 yil aradan sonra Corendon Tennis Club Kemer ile Türkiye’de düzenlenen TenPro Turnuva Direktörü Goran Novakovic, Turkish Bowl Turnuvasinin ulusal ve uluslararasi tenis yeteneklerini bir araya getirdigi için tesekkür etti.

Karaer: “Bölgenin spor odakli turizm potansiyelini artirmayi hedefliyoruz”

Genç yeteneklerin tesislerde bir araya gelmesinin kiymetli olduguna vurgu yapan Yildiray Karaer, “Corendon Turizm Grubu olarak spor ve turizmi birlestiren projeler hazirlayarak Türkiye’nin gelisimine katki sagliyoruz. Kemer bölgesinde doga ile tenisi bir araya getirerek yesilin rahatlatici yapisi ve sporun birlestirici gücünü benzersiz bir atmosfer içinde sunuyoruz. Corendon Tennis Club Kemer’i çok özel bir turnuva ile açtik. Genç yeteneklerin tesislerimizde bir araya gelmesi bizim için çok kiymetli. Kemer’in tanitim faaliyetlerine katki saglayarak bölgenin spor odakli turizm potansiyelini artirmayi hedefliyoruz. Tennis Club Kemer’in tenis tutkunlarina Uluslararasi TEN PRO – Turkish Bowl Tenis Turnuvasi ile profesyonel genç tenisçilerle Kemer’de bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Tennis Club ile Kemer’in yemyesil dogasinda essiz bir tenis deneyimi

Toplamda 14 adet toprak zemin kortu içeren Kemer’in yemyesil dogasinda yer alan Tennis Club Kemer, tüm sporseverlere essiz bir deneyim sunmak amaciyla açildi. Antalya’yi ve Kemer’i dünya genelinde tüm tenis severlere tanitarak saglikli bir yasam tarzini tesvik etme mottosuna sahip olan alan Tennis Club Kemer, bölge sakinlerine modern bir spor kompleksi imkani sunuyor. Ayni zamanda düzenleyecegi uluslararasi etkinlikleriyle de bölgeyi spor turizmi için bir çekim merkezi haline geliyor.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img