HomeSportsBuruk tan yaşanan şampiyonluk yarışı hakkında açıklama

Buruk tan yaşanan şampiyonluk yarışı hakkında açıklama

Date:

Related stories

Pep Guardiola dan gelecek mesajı Ayrılacağım zaman

Manchester City'nin başarılı teknik direktörü Pep Guardiola'nın geleceği hakkında...

Şevval İlayda Tarhan adını finale yazdırdı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden milli atıcı Şevval...

Ulusal Tenis Turnuvası başladı

Türkiye Tenis Federasyonu, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,...

Ali Koç Adil iklim sağlanırsa

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün Yüksek Divan Kurulu Olağan...

Mençuna Cup 12 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası Final Maçlarıyla Tamamlandı

50. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen...
spot_imgspot_img

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray‘ı çalıştıran ve geride bıraktığımız sezonu şampiyon olarak tamamlayan Okan Buruk, beIN SPORTS ekranlarında çok özel açıklamalarda bulundu. 
Gelecek sezona Florya’da başlayacaklarını belirten Okan Buruk, “Kemerburgaz’daki tesislere çim serilmeye başlandı. Sezona Florya’da başlayacağız. Buranın ruhu da farklı ama çok daha modern bir tesise geçeceğiz. Florya projesi ve Kemerburgaz tesisleri çok heyecan verici, oyuncular da çok heyecanlı bu tesisler için.” dedi. 

“İki takım da çok az puan kaybetti”

Geçen sezonki şampiyonluk yarışına da değinen Buruk, “İnanılmaz bir çekişme oldu bu sezon. İki takım da çok az puan kaybetti. Son haftalarda çok az puan kaybetmeniz gerekiyor. Son haftaya 99 puanda girdik ama şampiyon değildik, Fenerbahçe 99 puanla şampiyon olamadı. Galatasaray’ın buraları oynamayı başarabilen bir takım. ‘Mayıslar bizimdir’ diyoruz. Son haftalardaki Kasımpaşa ve Karagümrük maçlarında alınan skorlar çok önemliydi.” diye konuştu. 


OKAN BURUK: “ICARDI’NİN BU KONUDA ETKİSİ ÇOK FAZLA”

Fenerbahçe derbisi hakkında konuştu

Buruk, “38 maçın 33’ünü kazanmışız. Kaybettiğimiz 2 maç var; Hatay ve Fenerbahçe, bunlara bakabiliriz. Biraz rahattık sanırım Fenerbahçe maçında. Oyuncu bazında öyle gözükmedi antrenmanlarda ama maçta çok tutuk kaldık.” dedi.

Okan Buruk, Avrupa’da kaybettikleri maçlar hakkında ise, “Kopenhag ve Sparta Prag maçlarında konsantrasyon eksikliğimiz vardı. Küçük görme demeyeceğim ama ‘Biz bunları nasıl olsa eleriz’ düşüncesi ilerlememizi engellemiş olabilir. Bayern ve United maçlarındaki oyuncu performansı yoktu o maçlarda. Geçen senenin en değerli yanı Şampiyonlar Ligi’ndeki sertlikten çıkıp ligde kazanmaya devam etmek. Sezon başı korkularım vardı, ‘Şampiyonlar Ligi ve lig nasıl aynı anda gidecek?’ diye. Çok şükür bunu başardık.” dedi.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img