HomeBussinessAmpute Futbol Milli Takımı Avrupa Şampiyonluğuyla Türkiye'ye dönüyor

Ampute Futbol Milli Takımı Avrupa Şampiyonluğuyla Türkiye’ye dönüyor

Date:

Related stories

Fenerbahçe ye transferde İngiltere den rakip

UOL Esporte'de yer alan habere göre bir İngiliz kulübü,...

Okan Buruk tan Süper Kupa ve Beşiktaş sözleri

Galatasaray'ın rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yeni teknik direktörleri ve...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şubesi yönetimi, Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi yönetimi,...

NBA: 21. Yüzyılın En İyi 25 Oyuncusunun Sıralaması

by Erick Coreen / Çeviri: Toprak Kağnıcı / info@eurohoops.net Eurohoops Türkiye’nin...
spot_imgspot_img

Fransa’da düzenlenen 2024 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası‘nın finalinde, Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı, İspanya’yı 3-0 yenerek üst üste üçüncü kez şampiyon oldu. Takımın teknik direktörü İsmail Temiz, Türkiye’ye dönüşleri öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Milli takımın teknik direktörü İsmail Temiz, kazandıkları zaferin tarif edilemez bir duygu olduğunu belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın, Gençlik ve Spor Bakanımız, bakan yardımcılarımız, Spor Hizmetleri Genel Müdürü ve yardımcılarının büyük emekleri var. Her zaman her daim yanımızda olan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan Erkoç’un da çok büyük destekleri ve emekleri var.” dedi.

Takım kaptanı Rahmi Özcan, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetini ifade ederken, THY’nın tüm takıma “business sınıfta” yer ayırmasının kendilerini müteşekkir kıldığını belirtti.

İsmail Temiz, Türk halkının ampute futbolunu izlemeye devam etmesini isteyerek, ‘Biz onları her zaman sevindirmeye devam edeceğiz ve kupalarla yüzlerini güldüreceğiz.” dedi. Ayrıca, A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edeceğine dikkat çekerek, “Biz başardık, siz de başarabilirsiniz. Desteğimiz hep sizinle, yüreğimiz hep sizinle’ mesajını verdi.

THY Cenevre Müdürlüğü yetkilileri, Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına uçuş öncesi çiçek takdim ederek şampiyonluklarını kutladı.

Kaynak: AA

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img