HomeSportsAli Koç meşaleyi yaktı Fenerbahçe çağı başlıyor

Ali Koç meşaleyi yaktı Fenerbahçe çağı başlıyor

Date:

Related stories

Fenerbahçe ye transferde İngiltere den rakip

UOL Esporte'de yer alan habere göre bir İngiliz kulübü,...

Okan Buruk tan Süper Kupa ve Beşiktaş sözleri

Galatasaray'ın rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yeni teknik direktörleri ve...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şubesi yönetimi, Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi yönetimi,...

NBA: 21. Yüzyılın En İyi 25 Oyuncusunun Sıralaması

by Erick Coreen / Çeviri: Toprak Kağnıcı / info@eurohoops.net Eurohoops Türkiye’nin...
spot_imgspot_img

Fenerbahçe‘de 3. kez başkanlık koltuğuna oturan Ali Koç, resmi olmayan sonuçların ardından camiaya seslendi.

Ülker Stadyumu’nda açıklamalarda bulunan Ali Koç, yeni bir dönemin başladığını belirtirken  “Güzel, demokratik, heyecanlı, yeri geldiği zaman coşkulu, yeri geldiği zaman gergin bir kongreyi daha tamamladık. 28 bin kongre üyemiz oy kullandı. Bu Fenerbahçe demokrasisi adına büyük bir rekordur. Türkiye’de hiçbir kulüp bu rakamlara yaklaşamıyor. Fenerbahçe büyüklüğünü kongrede de gösterdik.” dedi.

Aziz Yıldırım’a da teşekkür eden Ali Koç “Kongrede yarıştığım sayın Aziz Yıldırım ve ekibine, siz değerli kongre üyelerimize şahsım, yönetim kurulum ve tüm camiamız adına teşekkür ediyoruz. Birkaç kez tekrar ettim, ‘Bu yarışın bir kaybedeni olmasın, bir kazananı olsun. O da Fenerbahçe olsun.’ dedim. Şimdi bunu hep beraber gerçekleştirme zamanı. Artık Fenerbahçe çağı, bugünden itibaren başlıyor” diye konuştu.

“BİZE 1 ADIM ATANA BİZ 10 ADIM ATACAĞIZ”

Camiadan destek beklediklerinin altını çizen Ali Koç “Başarılara doyacağımız, dünyada Fenerbahçeli olmayan taraftarların da Fenerbahçe’yi izleyeceği, hayran sayımızın artacağı, marka değerimizin gelişeceği, ulusal ve uluslararası başarı elde edeceğimiz dönem inşallah başlamaktadır. Fenerbahçe adını duyunca rakiplerimiz irkilecek. Kimse Fenerbahçe’den büyük değildir. Bütün dünyaya Fenerbahçe’nin büyüklüğünü gösterme zamanıdır. Herkes bu çorbada tuzu olsun. Dostluk dizelerini artık sıkı sıkıya kenetleneceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ali Koç “Size kuracağımız takım yönünde belli taahhütler verdik. Kalıcı bir şekilde gerçekleştireceğimiz bir durum var. Artık geçmişi unutalım ve geleceğe yepyeni bir sayfa açalım. Bu yolda samimi bir şekilde hiç düşünmeden, hesap kitap yapmayan bize 1 adım atan herkese 10 adım atacağımızdan zerre şüpheniz olmasın. Sizden ilk ricam; hepimizin ilk vazifesi, ilk ev ödevi, artık Fenerbahçe’yi, hocasını, futbolcularını, yönetimini, başkanını sosyal medyada bir çerez haline getirmeyelim. Dün olduğu gibi, bugün de aslolan Fenerbahçe’dir, Fenerbahçelilerdir.” diyerek sözlerini noktaladı.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img