HomeSportsAli Koç Bu imzayla birlikte

Ali Koç Bu imzayla birlikte

Date:

Related stories

Fenerbahçe ye transferde İngiltere den rakip

UOL Esporte'de yer alan habere göre bir İngiliz kulübü,...

Okan Buruk tan Süper Kupa ve Beşiktaş sözleri

Galatasaray'ın rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yeni teknik direktörleri ve...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şubesi yönetimi, Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi yönetimi,...

NBA: 21. Yüzyılın En İyi 25 Oyuncusunun Sıralaması

by Erick Coreen / Çeviri: Toprak Kağnıcı / info@eurohoops.net Eurohoops Türkiye’nin...
spot_imgspot_img

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, teknik direktörlük görevine Jose Mourinho’yu getirdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu. 

Ali Koç, “Kurulduğumuzdan bu yana, 100 yılın üzerinde maçlarımızı oynadığımız mabedimize, bu tarihi güne hoş geldiniz. Mabedimizde ve ekranda bizi seyreden milyonlarca taraftarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün, kulübümüz adına tarihi bir adım atıyoruz. İnşallah Allah sonunu hayırlı getirir.” ifadelerini kullandı. 

“Hayırlı olsun diyorum”

Fenerbahçe Başkanı, “Teknik direktörümüz Mourinho’ya, milyonlarca Fenerbahçeli adına, dünyayı sarsan bu büyüklüğe, bu tarifsiz sevgi ve aidiyete hoş geldin diyorum sayın Mourinho’ya… Mourinho, tartışmasız yaşayan, hayatta olmayan tüm hocalar arasında dünya tarihinin gördüğü belki de, belki de değil, kesinlikle ilk 5 en iyi hocalardan bir tanesi. Şu anda huzurlarınızda. Bizi tercih etmiştir. Kendisine hoş geldin ve hayırlı olsun diyorum.” diye konuştu. 

“Burada da gösterecektir”

Koç, “Mourinho, dünyanın en büyük kulüplerinde 4 kez yılın teknik direktörü unvanını kazanmış. Ulusal ve uluslararası kulvarda 27 kupa kazanmış, 3 UEFA Kupası’nı kazanan hoca olmuş ve adını dünya futboluna yazdırmış. Sadece başarılı değil, dünya markası olmuştur. Bugün attığımız imza, yer almayı hedeflediğimiz kulvarların müjdeleyicisidir. Başka liglerde winner hoca konumunu burada da bize gösterecektir.” dedi.

Şampiyonlar Ligi finalini izlemeye giden isimlerden olan Mourinho’nun Fenerbahçe’nin tanıtımına katkı sunduğunu belirten, “Sadece dün gece, Londra’daki Şampiyonlar Ligi finalinde yaptığı yorumlarla, verdiği cevaplarla hem ülkemizi hem de Fenerbahçemizin, daha memleketimize gelmeden olağanüstü bir tanıtımını yapmıştır ve yapmaya da devam edecektir.” ifadelerini kullandı. 

“Bu imzayla Fenerbahçe’nin mücadelesini dünyaya anlatacak”

Koç, “Bu imzayla hocamızı, teknik direktör kimliği ve fazlasıyla, Fenerbahçe’nin verdiği mücadeleyi dünyaya anlatacak, tüm dikkatleri üzerine çekebilecek şekilde etkisini ayrıca gösterecektir. Dünyada pek çok konuda ama futbol konuştuğumuz için, futbolda önemli profiller bazen saatlerce, günlerce anlatmaya çalıştığınız gerçekleri, bir cümleyle dünyaya duyururlar. İşte hocamız Mourinho, o isimlerden en önemlisidir. Burada bulunan herkesin ve milyonlarca Fenerbahçeli’nin, Fenerbahçe’ye hizmet etmek tek hedefidir ve böyle olmalıdır.” şeklinde konuştu. 

Fenerbahçe’nin kadrosunun çok güçlü olduğunu belirten Ali Koç, “Zaten hali hazırda çok kuvvetli kadromuz var. İnşallah hepsini muhafaza edeceğiz, olağanüstü bir teklif gelmediği takdirde. Zaten bu senenin gerçek şampiyonu biziz. Seneye hepimizin arzuladığı şampiyonluk, önümüzdeki şampiyonlukların habercisi olacaktır. Sezonu beklemek hepimiz için zor. Allah yar ve yardımcımız olsun. Fenerbahçe’nin önü açık olsun, yaşa Fenerbahçe…” dedi.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img