HomeSportsAbdullah Avcı Kupayı çok istiyoruz

Abdullah Avcı Kupayı çok istiyoruz

Date:

Related stories

Fenerbahçe ye transferde İngiltere den rakip

UOL Esporte'de yer alan habere göre bir İngiliz kulübü,...

Okan Buruk tan Süper Kupa ve Beşiktaş sözleri

Galatasaray'ın rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yeni teknik direktörleri ve...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şubesi yönetimi, Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi yönetimi,...

NBA: 21. Yüzyılın En İyi 25 Oyuncusunun Sıralaması

by Erick Coreen / Çeviri: Toprak Kağnıcı / info@eurohoops.net Eurohoops Türkiye’nin...
spot_imgspot_img

Abdullah Avcı’nın açıklamaları şu şekilde:

“Böyle bir masada olmak güzel. Eski takımım, ekip arkadaşım ve oyuncumla oturuyorum. Finalde dost olmak güzel. Sezon içerisinde iniş-çıkışların yaşanmasına rağmen finalde kupa almak için mücadele edilecek. Finalleri oynamak özel. Burada biraz daha bireysel performanslar, anlar belirleyici olacak. Biz bu kupayı çok istiyoruz.

Final oynamak harika bir şey. 159 takım arasından iki takım finalde şu anda. Tabii ki kazanmak istiyoruz. Trabzonspor 9, Beşiktaş 10 kez kazanmış bu kupayı, eşitlemek istiyoruz. Ahmet Suat Özyazıcı gibi Trabzonspor ile bütün kupaları alan teknik direktör olarak anılmak istiyorum. Karşımızda bu ülkenin en değerli takımlarından Beşiktaş var. İyi bir mücadele olacak. Analizleri yaptık. Bireysel olarak yetenekli oyuncuları var. Bizde takım anlayışı biraz daha iyi gibi. Final oynamak çok değerli. Üslubumuzun çok karışık olduğu bu dönemde kaybedenin kazananı alkışladığı bir akşam olmasını diliyorum.

Final oynamak herkes için değerlidir, herkes kazanıyor aslında. Kaybeden de madalya alıyor maç sonunda. Yarıştığım tüm kategorilerde oyunu ve oyuncuyu geliştirmeye çalıştım ve bu işin mükafatı olan kupaları kazanmaya çalıştım. Final oynayan her takım başarılıdır. Futbolun iyileştirme gücünün dışına çıkmayalım lütfen, üslubumuza dikkat edelim. Bu hafta bitince herkes transferleri konuşmaya başlayacak ve yarış devam edecek.”

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img