HomeBussinessAbdulkadir Uraloğlu'ndan ekonomi sınıfında uçan Filenin Sultanları ile ilgili açıklama

Abdulkadir Uraloğlu’ndan ekonomi sınıfında uçan Filenin Sultanları ile ilgili açıklama

Date:

Related stories

Fenerbahçe ye transferde İngiltere den rakip

UOL Esporte'de yer alan habere göre bir İngiliz kulübü,...

Okan Buruk tan Süper Kupa ve Beşiktaş sözleri

Galatasaray'ın rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yeni teknik direktörleri ve...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şubesi yönetimi, Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi yönetimi,...

NBA: 21. Yüzyılın En İyi 25 Oyuncusunun Sıralaması

by Erick Coreen / Çeviri: Toprak Kağnıcı / info@eurohoops.net Eurohoops Türkiye’nin...
spot_imgspot_img


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ABD’ye giderken ekonomi sınıfında uçan A Milli Kadın Voleybol Takımı ile ilgili yaptığı açıklamada “Dönüşlerinin business olarak organize etmeye çalışıyoruz” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Uraloğlu, 2024 Voleybol Kadınlar Millet Ligi 2.etap müsabakaları için ABD’ye giderken ekonomi sınıfında uçan A Milli Kadın Voleybol Takımı ile ilgili de konuştu.

Filenin Sultanları’nın ekonomi sınıfında uçtuğunu sosyal medya ve haber kanallarından öğrendiğini söyleyen Uraloğlu, “Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanıyla konuştum. Kendisi bana ‘Burası Amerika uçuşu ve yaklaşık 13 saatlik bir uçuş. Bize tam 10 gün önceden haber verdiler. 10 gün önce özel bir uçak veya özel bir sefer ilave etmeksizin konuyu çözme şansımız yoktu. Geç haber verildiği için çözemedik’ dedi” ifadelerini kullandı.

‘BUSİNESS CLASS’ AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları’nın Milli takımlar ile yüzbinlerce dolarlık sponsorluk anlaşması bulunduğunu vurgulayan Bakan Uraloğlu, “Dolayısıyla böyle bir yaklaşımda olan kurum bunu esirgemeyecektir. Ancak iletişimde çok doğru bir noktada olmamışız maalesef. Bunu çok açıklıkla söyleyebilirim. Dönüşlerini business olarak organize etmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Kadın Voleybol Milli Takımı, Voleybol Kadınlar Millet Ligi 2.etap müsabakaları için ABD’ye tarifeli uçakla ekonomi sınıfında uçmuştu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Kadın Voleybol Milli Takımı’nın tarifeli uçakla ve ekonomi sınıfında uçurulmasına ilişkin Türk Hava Yolları (THY) tarafından yapılan açıklamaya ve sorumlu olarak federasyonu göstermesine tepki göstermişti.

Açıklamada, “Sözleşmedeki tüm haklar federasyonumuz faaliyetlerinde uçak bileti olarak kullanılmaktadır. Sonuç olarak; söz konusu uçuşta hiçbir bilete kabin yükseltme (upgrade ) işlemi yapılmamış, uçuş listemiz de Türk Hava Yolları yetkililerince yapılan açıklamaların aksine elektronik postalarla sabit olduğu üzere 17.05.2024 tarihinde Türk Hava Yolları yetkilileri ile paylaşılmıştır. Gerçeğe aykırı yapılan açıklamaları kabul etmek mümkün değildir” ifadelerine yer verilmişti.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img